SOLESTAR TEKNOLOGI

SOLESTAR indlægssåler er uden sidestykke både i deres design og fremstilling.

På grund af deres unikke koncept er SOLESTAR indlægssåler i stand til at bringe foden i den optimale neutrale position. Det patenterede design og med et stabiliserende lag af fibermateriale gør det muligt for indlægssålerne at holde foden i denne position selv under hård belastning.

Funktionalitet 

De fleste indlægssåler er kategoriseret i fodtyper, såsom 'høj svang', 'lav svang', 'over-pronator'. SOLESTARs omfattende forskning og erfaring har vist, at skabelse af en indlægssål til de forskellige fodtyper for det meste gengiver den eksisterende fejlplacering, som ikke giver den bedste position for fodens gang. Uanset hvilken fodtype, er den neutrale position, hvor alle fødder skal placeres, da den placerer foden i en oprejst position, der overfører kraft på den mest ergonomiske og effektive måde.

 

Succes som er baseret på erfaringer

Bag ideen om et indersålskoncept designet til specifikke sportsgrene står den tyske sportsforsker Oliver Elsenbach. Siden 2003 har han rådgivet cyklister på alle niveauer inden for træningsplaner, sædepositionering og indlægssåler. Gennem sit specialiserede arbejde anerkendte han potentialet for indlægssåler, der er specielt designet til en bedre præstation i cykling.

Elsenbach arbejdede tæt sammen med professionelle cykelryttere som Gerald Ciolek, Christian Knees, Fabian Cancellara og André Greipel og koordinerede flere praktiske testserier om et nyt indersålskoncept til cykelryttere.

Dette arbejde resulterede i udviklingen af det patenterede koncept, som er grundlaget for alle SOLESTAR indlægssåler. I 2010 blev virksomheden SOLESTAR GmbH grundlagt med hovedkvarter i Berlin.

Et datterselskab i Köln fokuserer på atletstøtte og produktudvikling